Over Cherryblossom Visagie

En Radha Hemai

 

Visagie is de kunst van het benadrukken van je sterke kanten en het camoufleren of corrigeren van de mindere kanten. Een professionele visagist stemt de make-up altijd af op de persoon, en de gelegenheid waarvoor de make-up aangebracht moet worden.

Bij Cherryblossom betekent dat met aandacht en passie luisteren naar de wensen van de klant. En er op een persoonlijke wijze voor zorgen dat je er prachtig uitziet bij welke gelegenheid dan ook. Of het nu een natuurlijke, uitbundige of zakelijke look is. Een make-up wordt altijd deskundig aangepast aan je gezicht, je persoonlijkheid en de gelegenheid. Radha legt bovendien altijd uit wat ze doet, zo krijg je gelijk een passend advies.

Cherryblossom betekent voor Radha de persoonlijke schoonheid van iemand naar buiten halen. Door haar ervaring, zelfbewustzijn en kunde kan zij een juiste omgeving creëren die voor de klant wenselijk is. Zowel de innerlijke schoonheid als de uiterlijke schoonheid in balans te brengen. Schoonheid zit van binnen, dat straal je uit en daarbij zet Radha de puntjes op de i.

 

Klantervaringen


JASMIEN
Cherryblossom Visagie, míjn visagist!

Sinds kort besteed ik (meer) aandacht aan mijn make-up, waarbij ik Radha om tips vroeg. De tips die ik van haar kreeg, pas ik sindsdien altijd toe als ik mijzelf opmaak. Het gaat om tips als: hoe maak je smokey eyes, welke type make-up kun je het beste toepassen bij een bepaalde huidtype, welke kleur het beste past etc.. Deze adviserende rol stel ik zeer op prijs. Tijdens het opmaken, merk je al gauw dat Radha bepaalde technieken beheerst en toepast (waar je zelf wellicht nooit op zou komen als je je opmaakt) en waar je van kunt leren. Een simpel voorbeeld: de manier van aanbrengen van mascara op de wimpers.

Radha is ook professioneel in haar opzet, voorbereiding en afsluiting. Zo hecht zij veel waarde aan hygiëne en maakt ze kwasten na gebruik netjes schoon. Wel fijn om te weten toch? Luisteren naar de wensen van de klant is voor haar een voorwaarde om haar werk goed te kunnen doen. Tot nu toe voert ze mijn wensen m.b.t. make-up altijd correct en naar tevredenheid uit. Kortom, volgens mijn verwachtingen en voor mij dan ook hét adres voor mijn make-up!

Een visagist nodig? Aarzelen is niet nodig, kies voor Cherryblossom Visagie!

 

CANAN
Radha is een zeer professionele visagist en heeft echt gevoel voor kleuren.

Voordat ze aan de slag gaat, verzamelt Radha eerst informatie, zoals voor welke gelegenheid het is, welke kleren je gaat dragen, de kleuren die erin voorkomen, de vorm van je gezicht, de vorm van je ogen en je huidskleur. Na het verzamelen van deze informatie maakt ze een analyse en op basis van deze analyse geeft zij haar advies en haar aanbevelingen.

Ze legt heel goed het hoe, wat en waarom uit van de kleuren die ze gaat gebruiken en hoe de make-up zal worden aangebracht. Ze komt heel overtuigend en zelfverzekerd over, maar dwingt je niet om haar advies aan te nemen. Als klant heb ik mij, voor diverse gelegenheden, door Radha laten op maken. Ik ben altijd dik tevreden geweest met het resultaat.

 

ESTHER
Radha heeft mijn bruidsmake-up gedaan. Ik kende haar daarvoor al en omdat ik weet dat zij er veel verstand van heeft, heb ik haar gevraagd mijn bruidsmake-up te verzorgen.

De proefmake-up was gelijk al naar mijn zin en ze had exact dezelfde kleur oogschaduw als mijn jurk. In het dagelijks leven maak ik mij licht op en ze heeft mijn bruidsmake-up daarom ook niet te zwaar aangebracht. Radha had haar make-uptas de hele dag bij zich, zodat ze het tussendoor nog kon bijwerken. Mijn make-up zat echter zo goed, dat ik alleen 's avonds voor het feest wat zwaarder opgemaakt hoefde te worden.

Ze werkt nauwkeurig en hygiënisch en vertelt steeds wat ze doet, zo steek je er zelf ook nog wat van op. Ook komt Radha keurig op tijd, voor mij moest ze vroeg haar bed uit en dat was geen probleem.

Voor een goede en mooie bruidsmake-up, die helemaal naar wens is van de bruid, raad ik Radha zeer zeker aan!

 

SASKIA
Radha Hemai van Cherryblossom Visagie heeft mijn bruidsmake-up verzorgd.

Ik ben ontzettend te spreken over de professionele en deskundige aanpak van dit nieuwe bedrijf! Tijdens de proefmake-up sessie zijn we samen opzoek gegaan naar make-up die het mooiste past bij mijn huid en mijn persoonlijkheid. Op de grote dag zelf kwam Radha ’s ochtends vroeg al aan huis langs om me perfect op te maken. Ik heb hierover vele complimenten ontvangen en ben super tevreden over het resultaat.

Ik kom zeker terug bij Cherryblossom Visagie. Dank je wel Radha!

Neem gerust contact op voor een kennismaking.

radha hemai

Radha Hemai, eigenaar van Cherryblossom. Bevlogen en altijd met een persoonlijke benadering. Werkgebied: Zuid-Holland.

 

make-up nieuws

NIEUWS - Radha rondt binnenkort een speciale visagie- opleiding in Engeland af. Later meer nieuws over de nieuwe specialiteit.


 

 

 

 

 

 

 

Delicate Cherry Blossom

 


 

 

 

 

 

feest make-up kinderen

Mini workshop make-up
Voor de leeftijd van 8 - 12 jaar een make-up workshop. Leuk als verjaardagsfeestje.

meer info ...